Gavel 1, 3829 EA Hooglanderveen

Bel Ons: 033-2007310

Juridische dienstverlening

JURIDISCHE DIENSTVERLENING

Heeft u te maken met een arbeidsprobleem of ziet u een andere juridische vraagstuk aankomen? Overweegt u daarvoor een jurist te raadplegen? Dan is wellicht het moment aangebroken om contact op te nemen met Young People. Wij beschikken over juridische specialistische kennis en ervaring op het gebied van arbeid-, incasso-, huur-, letsel- en consumentenrecht.

Young People verstaat de kunst om wetten en regels niet tegen maar voor u te laten werken.

Goed juridisch advies is belangrijk om sterk te staan op momenten dat het nodig is. Daarom is maatwerk vaak essentieel. Denk aan het zorgvuldig opstellen van overeenkomsten waarbij actief wordt meegedacht vanuit u belang. Een conflict kan u natuurlijk altijd overkomen. Denk aan een medewerker die niet goed functioneert of die afspraken niet nakomt.

Wanneer het even spaak loopt is het fijn om te weten dat u kunt rekenen op de juridisch experts van Young People.

Arbeid:
Van ontslag (op staande voet) tot het opstellen van personeelshandboeken. Wij kunnen u bijstaan in alle arbeidsrechtelijke gevallen. 

Incasso:
Worden uw facturen niet netjes of tijdig voldaan? Onze specialisten zorgt ervoor dat u over uw gelden kan beschikken.

Huur:
Komt de huurder zijn afspraken uit de huurovereenkomst niet na en/of wilt u weer vrije beschikking krijgen over het gehuurde? Heeft u te maken met een wanbetaler of veroorzaakt uw huurder grote overlast in de buurt?

Letsel:
Bent u slachtoffer van een ongeval en wilt u hulp bij het verhalen van letselschade? Onze specialisten op het gebied van letselschade helpen u graag verder.

Consumenten:
Wist u dat u als consument geniet van veel rechten onder het Nederlandse recht, maar bent u wel van al uw rechten op de hoogte? Of het nu gaat om een stofzuiger die stuk gaat in of na de door de verkoper aangegeven “garantieperiode”, uw auto die gerepareerd is maar nog steeds een raar geluid maakt, uw nieuwe schoenen toch niet mooi zijn en u deze wilt terugbrengen of u hebt over de telefoon iets besteld waar u achteraf spijt van heeft, het zijn allemaal hele vervelende situatie waar u in terecht kunt komen. Onze specialisten op het gebied van consumentenrecht, helpen u graag!

Conflictbemiddeling – Bij arbeidsconflicten geldt dat het voorkomen beter is dan genezen, hier staat Young People 100% achter en en zal hier er alles aan doen om een stap naar de rechter te voorkomen. Daarom is het belangrijk om in een vroeg stadium Young People bij u conflict en/of probleem erbij te betrekken. Conflictbemiddeling of mediation is een interventie van een bemiddelaar om twee of meer personen, partijen of groepen die een geschil hebben met elkaar in gesprek te brengen teneinde onderling tot een oplossing te komen. Een stap naar de rechter is namelijk een groot financieel drempel.

Vanuit ons netwerk ondersteunen wij u ook graag bij overige juridische diensten. We werken nauw samen met specialisten op verschillende rechtsgebieden en als u dat fijn vindt treden wij op als schakel tussen u en deze juridische specialisten / adviseurs en/of advocaten.

Vrijblijvende Belafspraak