Diensten

Onze dienstverlening waarop u kunt vertrouwen

Juridische dienstverlening

Heeft u te maken met een arbeidsprobleem of ziet u er één aankomen? Overweegt u daarvoor een jurist te raadplegen? Dan is wellicht het moment aangebroken om contact op te nemen met Young People. Wij beschikken over juridische specialistische kennis en ervaring op het gebied van arbeidsgerelateerde problematiek.

Young People verstaat de kunst om wetten en regels niet tegen maar voor u te laten werken.

Goed juridisch advies is belangrijk om sterk te staan op momenten dat het nodig is. Daarom is maatwerk vaak essentieel. Denk aan het zorgvuldig opstellen van overeenkomsten waarbij actief wordt meegedacht vanuit u belang. Een conflict kan u natuurlijk altijd overkomen. Denk aan een medewerker die niet goed functioneert of die afspraken niet nakomt.

Wanneer het even spaak loopt is het fijn om te weten dat u kunt rekenen op de juridisch experts van Young People.

Conflictbemiddeling – Bij arbeidsconflicten geldt dat het voorkomen beter is dan genezen, hier staat Young People 100% achter en en zal hier er alles aan doen om een stap naar de rechter te voorkomen. Daarom is het belangrijk om in een vroeg stadium Young People bij u conflict en/of probleem erbij te betrekken. Conflictbemiddeling of mediation is een interventie van een bemiddelaar om twee of meer personen, partijen of groepen die een geschil hebben met elkaar in gesprek te brengen teneinde onderling tot een oplossing te komen. Een stap naar de rechter is namelijk een groot financieel drempel.

Vanuit ons netwerk ondersteunen wij u ook graag bij overige juridische diensten. We werken nauw samen met specialisten op verschillende rechtsgebieden en als u dat fijn vindt treden wij op als schakel tussen u en deze juridische specialisten / adviseurs en/of advocaten.