Gavel 1, 3829 EA Hooglanderveen

Bel Ons: 033-2007310

Salarisverwerking

SALARISVERWERKING

Wilt u de salarisverwerking en aangiftes uitbesteden? Dan bent u bij Young People aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar. 

Het gehele administratieve proces doet YP voor u!

Heeft u geen kennis en/of eigen salaris administrateur in dienst, dan kan Young People de salarisverwerking voor u verzorgen. Bij deze dienstverlening behoudt u wel alle toegang tot salaris gerelateerde en financiële overzichten.

Van verlof tot en met declaraties: als werkgever heeft u wekelijks een flinke stroom registraties te verwerken. Goed om te weten dat Young People dit volledig voor u uit handen neemt. Mutaties in de stamgegevens worden door uw organisatie in een vastgestelde vorm en middels een vaste procedure aangeleverd. Hierbij is er sprake van een jaarkalender met sluitingsdata. Vervolgens controleert onze specialist uw mutaties op juistheid en volledigheid en toetst hij of zij de gegevens waar nodig aan arbeidsrechtelijke aspecten en fiscale regelgeving. Naast het verwerken van salaris zijn onze specialisten tevens beschikbaar voor advies en tussentijdse werkzaamheden, zoals het afhandelen van o.a. loonbeslagen, het opstellen van werkgeversverklaringen, pensioenopgave, loonaangiftes, declaratieverwerking en arbeidsovereenkomsten voor u medewerkers.

De voordelen van het uitbesteden van salarisverwerking aan Young People

Doordat u uw salarisverwerking uitbesteedt, brengt dat veel voordelen met zich mee, zoals:

  • Altijd up-to-date met de actuele wet- en regelgeving;
  • Continuïteit en kwaliteit van uw salarisadministratie;
  • Ook ad hoc ondersteuning mogelijk. 

Wilt u meer over salarisverwerking en/of samenwerken met Young People?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Younge People en het uitbesteden van de salarisverwerking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Vrijblijvende Belafspraak