Gavel 1, 3829 EA Hooglanderveen

Bel Ons: 033-2007310

Hulp nodig?

FAQ

Hiervoor kunt u contact opnemen met u contactpersoon en/of de gemaakte afspraken op volgen. Uiteraard kunt u ook hierover met ons contact opnemen.

U kunt u hiervoor aanmelden voor onze nieuwsbrief. U ontvangt 1x per kwartaal en indien noodzakelijk vaker een nieuws update van de lopende ontwikkelingen op gebied van HRM, salaris en arbeidsgerelateerde zaken.

 

Onze collega’s staan je graag te woord d.m.v. telefonisch contact, per e-mail en/of via de YP-App via WhatsApp.

 

Ja, Young People kan voor u de werving & selectie uitvoeren. Bij werving en selectie geeft u ons de opdracht om de meest geschikte kandidaat voor u vacature te vinden. U bent wettelijk werkgever en zelf verantwoordelijk voor de indiensttreding van de kandidaat, zijn of haar salaris en de kosten die komen kijken bij verzuim of uitval.

 

Dit is uiteraard mogelijk om een proforma loonstrook te draaien. U kunt hiervoor met ons contact opnemen.

 

U kunt ons een e-mail sturen, uiteraard met het e-mail adres die bij ons bekend is. Je gebruikersnaam blijft ongewijzigd, maar je wachtwoord zal opnieuw worden aangemaakt.

 
 

Ja, bij Young People is het mogelijk om de salarisadministratie gedeeltelijk door ons uit te voeren tot aan geheel uitbesteden. Ook fungeert Young People voor vele organisaties als back-up voor de salarisadministratie om er zorg voor te dragen dat de verloning doorgang heeft.

 
 

Ja, Young People is een “open” applicatie. Dit houdt in dat het mogelijk is om gegevens vanuit een andere applicatie in te lezen in Young People, bijvoorbeeld een pakket ten behoeve van tijdsregistratie, maar het is ook mogelijk om gegeven vanuit Young People in een externe applicatie in te lezen. We hebben koppelingen met vele verschillende financiële pakketten.