Gavel 1, 3829 EA Hooglanderveen

Bel Ons: 033-2007310

Young People | Het begin van een nieuw tijdperk.

Wat is Young People?

Gewoon doen! Play Work!, dat kenmerkt ons bedrijf. Dag in – Dag uit! Samen maken we het elke dag nog beter! Wie Young People kent: weet hoe energiek, optimistisch en enorm gedreven wij zijn. We zijn er om het vandaag nog beter te doen dan gisteren. We houden van leren, ontwikkelen, genieten en het aller belangrijkste jezelf zijn en durven fouten maken. Daar leer je het meeste van.

“Bij YP staan mensen centraal en uw wensen voorop!”

Afhankelijk van uw wensen bepalen wij gezamenlijk op welke wijze u met ons wilt samenwerken. Ook bepalen wij met u welke overzichten, diensten en informatie u wilt ontvangen. Dit geldt natuurlijk ook voor uw salarisadministratie.

Waar bestaat Young People uit?

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling en bepaalt je sociale status.  We staan voor u medewerkers en u als werkgever klaar en denken graag met u mee, niet alleen omdat we doen waar we goed in zijn. Het is onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Bij vragen of opmerkingen horen wij het uiteraard graag!

[uitzendbureau_button link=”/informatie/contact/”]Neem contact met ons op[/uitzendbureau_button]